Skip to content

Resultater klubturneringer

Golfshoppens åbningsturnering, 5. maj,  2024

 

a_bningsmatch

Golfshoppens afslutningsturnering 2020

 

Vinderne I Golfshoppen afslutningsturnering 2020.

Årets sidste klubturnering løb af stablen søndag d. 20.9.20. Sponsor for de meget flotte præmier, var i år Golfshoppen ved René Nielsen. Udfordret af tæt tåge og afviklingen af klubmesterskabet i hulspil, lykkedes det med 2 timers forsinkelse at få sendt spillerne afsted fra både 1. og 10 tee. Det gav en anelse kø for de spillere der startede på bag-ni. Som noget helt nyt gav det mulighed for at spise frokost mellem bag-ni og for-ni for flere spillere.

Turneringen blev på vanlig vis afviklet med godt humør i dejligt vejr med sol og stort set ingen vind.

Vindere i c-rækken: 4.plads Niels Møller, 3.plads Pia Lykær Petersen, 2. plads Rasmus Stampe Hjorth 1. plads Malthe Stampe.

Vindere i B-række: 4. plads Michael Rasmussen 3. plads Kaya Schneider Buus Jensen 2. plads Søren Davidsen 1. plads Dan Piil Petersen

Vindere i A-rækken 4. plads Carsten Thorn Ekstrøm, 3.plads Boye Larsen 2. plads Louise K. Standtke 1. plads Ditte Marie Petersen

I lodtrækningen om en Clicgear vogn blev vinderen: Jesper Ahlgren Dinesen.

Turneringen var som navnet antyder årets sidste klubturnering. På mange måder har året været præget af Covid-19 situationen. Der gik lang tid inden vi kunne komme i gang med at spille turneringsgolf og antallet af turneringer måtte reduceres. Alligevel fik vi spillet festugen og derudover et godt varieret udbud af turneringer henover sommeren. I turneringsudvalget håber vi på et endnu bedre år i 2021 med stor deltagelse i alle turneringer.

Nu bliver dagene kortere og koldere og vi må indstille os på vinter . Glæd jer til det nye år, turneringsplanen bliver offentliggjort i løbet af foråret, så det er muligt at planlægge i god tid.

Thomas Barfoed Velser

Formand for turneringsudvalget

Ledernes Klubturnering søndag den 6. september.

Søndag den 6. september blev årets næstsidste klubturnering afholdt med gunstart kl. 09.00.   72 Spillere var mødte op til start. Vejret viste sig fra den pæne side med tørvejr under turneringen samt den efterfølgende præmieoverrækkelse som blev afholdt på klubbens terrasse.

Lederne Vestsjælland ved Steffen Andersen var for ottende år i træk sponsor for turneringen. Det skal fra klubbens side lyde en stor tak til Steffen for opbakningen til denne turnering samt det flotte præmiebord på dagen.

Vinderne fra søndagens turneringen sammen med Steffen Andersen.

Resultater fra Lederenes klubturnering.

A-rækken.

1. Martin Standtke           39 point

2. Claus Lindhé                38 point

3. Mathias Engkebølle   38 point

4. Louise Standtke          36 point

B-rækken.

1. Mads Bagger Nissen   41 point

2. Carit Christiansen      34 point

3. René Cetti                    34 point

4. Kristian Kjerri            33 point

C-rækken.

1. Kristian Hvid-Wiese      41 point

2. Britt Hørkjær                 36 point

3. Kim Andersen                32 point

4. Peter Ellehave                28 point

Resultat fra Grundlovsturneringen den 5. juni 2020:

Se alle resultater her…

Back To Top