Velkommen til Sorø Golfklub

Golf er fællesskab og venskab. Golf er motion og trivsel. Golf er fadøl og hygge på terrassen. Golf er et fristed, et åndehul og et sted du kan være dig selv. Golf er livslang kærlighed.

Uanset hvad golf er for dig, så giver Sorø Golfklub de bedste muligheder for at dyrke golf som du ønsker det.

Vi tilbyder fleksible medlemskabsformer og ikke mindst et hyggeligt og åbent klubmiljø hvor alle er velkomne.

På vores dejlige anlæg har vi god plads til alle, og her er næsten altid mulighed for at spille golf – året rundt.

Luk