Skip to content

Pressemeddelelse – Kvinder og golf

Sorø Golfklub åbner nu et helt særligt tilbud til kvinder, der gerne vil med i sjovt og afvekslende fællesskab, der handler om meget andet end kun golf.

Nu kan alle kvinder i området prøve golf på en sjov og uforpligtende måde.

Kvinder & Golf er et koncept, der i mere end 35 danske klubber har skabt stærke kvindenetværk og givet flere hundrede kvinder en ny passion i form af golfsporten.

Vi vil rigtig gerne have flere kvindelige medlemmer, og Kvinder & Golf har vist, at der findes masser af kvinder som ikke anede, hvor glade de ville blive for at komme i en golfklub, siger Lena Lund Pedersen, der er formand i Sorø Golfklub.

”For mig har golf i mange år været min foretrukne sport” – siger Ejendomsmægler Pernille Sams, som har spillet i ca 20 år. ”Det er både svært og sjovt på samme tid. Golf giver så mange gode oplevelser, og man er udendørs og får samtidig frisk luft i dejlige omgivelser. Det er også en dejlig måde at holde en aktiv ferie på. Der er skønne golfbaner rundt i hele Danmark, og utallige spændende steder i udlandet. Så jeg kan varmt anbefale det.”

Kvinder & Golf er et otte ugers forløb, hvor deltagerne udover at lære golf også laver en række andre aktiviteter sammen. I Sorø Golfklub vil det bl.a. være walk and talk, yoga, vinsmagning, hjerte-lunge redning m.m.

Man behøver ikke at have prøvet at spille golf før, eller have nogen særlige forudsætninger for at slå til en golfbold. Undervisningen og programmet er tilegnet den helt nye golfspiller. Alle kan være med, siger klubbens pro-træner Steffen Høyer, som sammen klubguiderne Anne-Marie Judson og Mette Løssing vil være til stede de 8 gange forløbet strækker sig over.

De danske golfklubber har en markant overvægt af mandlige medlemmer.

Det er brandærgerligt, fordi golf rummer en masse værdier, som kvinder kan have akkurat lige så meget glæde af som mænd. Golf er fællesskab, morskab, motion og naturoplevelser. Og så kan man selvfølgelig konkurrere mod sig selv og andre, hvis man også gerne vil det, siger Sarah-Cathrine Wandsø, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Hun er idéperson bag Kvinder & Golf, der startede i en enkelt golfklub for tre år siden, men har vist sig så succesfuld, at der i 2023 er flere end 50 golfklubber, der tilbyder det.

– I Kvinder & Golf får man et sammenhold med ligesindede fra dag ét. Det kan vi se har kæmpe betydning for deltagerne, siger Sarah-Cathrine Wandsø.

Første dag vil være onsdag den 26. april og derefter hver onsdag i 8 uger – alle dage fra kl. 17.30 – 20.00. Prisen for at deltage i forløbet er kr. 1295,-, som udover ugentlig træning og oplevelser også dækker – en praktisk taske med indhold og en lækker windbreaker med logo.

Tilmelding kan ske via tilmeldingsblanketten lige nedenunder, og fra 1. april også på klubbens facebook side https://www.facebook.com/search/top?q=sor%C3%B8%20golfklub

Kontakt:

Sarah-Cathrine Wandsø, Dansk Golf Union på 22 92 29 28
Eller vores lokale tovholdere:
Mette Løssing på 53 30 50 33
Anne-Marie Judson på 93 88 71 08

Back To Top