skip to Main Content

NYT fra Baneudvalget

Kære medlemmer,
 
Som I alle nok har set de sidste måneder, så har SGK’s bane også været ramt at ødelæggelser på især fairways. For at alle har en reel mulighed for at skabe sig lidt viden om hvad der sker, så kan linket herunder anvendes.
 
 
Vores greenkeepere gør, og har gjort alt hvad kan de sidste måneder, men da hovedårsagen er mangel på vand fra oven, så er det kun vejret som nu har hjulpet os. Derfor er vi også i fuld gang med at udbedre alle skaderne efter fuglene, samt udbedringer efter nedgravning af vandingsanlæg, sådan vi fra vores side gør alt hvad der står i vores magt for at tingene er klar til foråret.
 
Med venlig hilsen 
Baneudvalget
Back To Top

For at bruge webstedet skal du accepterer brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk