skip to Main Content

Information om drivingrangen.

Drivingrangen er delvist lukket onsdag den 4. maj fra      kl. 08.00 – 15.00. Der skal opsættes nyt hegn/net i venstre side af området.                                                           Det gamle net som har stået der i over 20 år, kan ikke klar flere kraftige storme. I dette tidsrum må der kun benyttes 4-5 måtter i det anvist område i højre side af drivingrangen. 

 

Torsdag den 5. maj er drivingrangen lukket fra kl. 06.00 til ca. kl. 14.00. Denne dag skal hele rangen tromles med en ekstern tromle. Området er meget ujævnt, hvilket gør det svært for klubben boldopsamler mand Jørgen og samle boldene ind.

 

Drivingrangen vil være lukket hver torsdag fra kl. 06.30 –09.00. på grund af græsklipning.

Back To Top

For at bruge webstedet skal du accepterer brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk