Skip to content

Støt brysterne match…

 ”Støt Brysterne” match 2021

Fredag den 13. august blev der spillet golfmatchen ”Støt Brysterne”. Matchen er en del af den landsdækkende Pink Cup turnering, hvor de indsamlede midler sendes til Kræftens Bekæmpelse, som bruger pengene til forskning i brystkræft, det er desværre er en sygdom, der stadigvæk rammer mange kvinder.

De 62 deltagere i matchen spillede Greensome, og vejret var perfekt til golf. Det var da også nogle flotte scorer, som blev præsteret, se evt. på golfbox. Efter turnering var der spisning på terrassen for alle deltagere, og uddeling af præmier til de bedste spillere. De mange flotte præmier var alle betalt af turneringens sponsorer mange tak for det. Hele matchfeen fra turnering kan derfor bruges til formålet ”forskning i brystkræft”.

Der i år ved de forskellige Pink Cup arrangementer i Sorø Golfklub indsamlet 37.690,- kr.

 

Steffen Nielsen

Back To Top