skip to Main Content

Støt brysterne match…

 ”Støt Brysterne” match 2021

Fredag den 13. august blev der spillet golfmatchen ”Støt Brysterne”. Matchen er en del af den landsdækkende Pink Cup turnering, hvor de indsamlede midler sendes til Kræftens Bekæmpelse, som bruger pengene til forskning i brystkræft, det er desværre er en sygdom, der stadigvæk rammer mange kvinder.

De 62 deltagere i matchen spillede Greensome, og vejret var perfekt til golf. Det var da også nogle flotte scorer, som blev præsteret, se evt. på golfbox. Efter turnering var der spisning på terrassen for alle deltagere, og uddeling af præmier til de bedste spillere. De mange flotte præmier var alle betalt af turneringens sponsorer mange tak for det. Hele matchfeen fra turnering kan derfor bruges til formålet ”forskning i brystkræft”.

Der i år ved de forskellige Pink Cup arrangementer i Sorø Golfklub indsamlet 37.690,- kr.

 

Back To Top

For at bruge webstedet skal du accepterer brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk