skip to Main Content

2 HIO af Sorøspillere…

GOLFCHAMP 2021

Sorø Golfklub har udover en række underklubber også flere private initiativer, hvor man spiller golf sammen. En af disse hedder GolfChamp, og 25 mand derfra spillede  en søndag i April d. 18/4  i Skovbo med sol og blå himmel – kaffe og rundstykker fra morgenstunden og lun sandwich efter runden. Og så det helt spektakulære…. Ikke bare 1 Hole In One – Næ nej. 2 stk !!!!

Først John Callesen på hul 8 og derefter Per Larsen på hul 17.

TILLYKKE fra Sorø Golfklub.

Back To Top

For at bruge webstedet skal du accepterer brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk