Skip to content

Nyt vedr. sponsoraftale med OK…

Hjælp os med at få større udbytte af Sorø Golfklub`s  sponsoraftale med OK.

Torsdag den, 8. april  kl. 13.00 – 17.30 kommer OK Kundekonsulent Ole Arildsen, og afholder  aktivitet på OK anlægget Nordmarksvej i Sorø, for at hjælpe Sorø Golfklub, med af få hævet udbyttet, af Golfklubbens sponsor aftale med OK.

OK Konsulenten vil hjælpe os med at få lavet nye OK tankkort, så der kan tankes billig brændstof.

Kundekonsulenten har også mulighed for at give et godt tilbud på El og Gas, da der gives gode rabatter på disse produkter, her kan nævnes at der ligger en besparelse på EL, på ca. 40 % om året og tilsvarene på Naturgas.

På Mobil Telefoni har OK også mange muligheder, for at lave et godt og billigt abonnement.

Sidst og ikke mindst kom endelig og få en snak med kundekonsulenten om OK fantastiske App,  om hvad der gør dette produkt så nemt og effektivt at benytte, og hvad denne App. kan bruges til, og hvad der ligger af oplysninger i den.

Vi opfordrer alle til at kikke forbi denne dag og støtte op om Sorø Golfklub, ved at tage en snak med OK, jo flere produkter, jo flere penge i klubkassen.

Til sidst kan vi nævne er der køres samtidig en konkurrence hvor der kan vindes 15.000 kr. til OK brændstof

 

Back To Top